CÀPSULES FORMATIVES GRATUÏTES AL CEI VAL D’ARAN

El Centre d’Empreses Innovadores dera Val d’Aran, situat al poble de Casau, impartirà a partir del dijous dia 19 d’abril, un seguit de càpsules formatives i cursos distribuïdes al llarg de tot l’any, gratuïtes i adreçades a totes les persones o empreses interessades a ampliar la seva formació.

Aquesta primera jornada, que serà el dijous 19 d’abril de 10:00 a 14:00 h, porta per títol “Creació de botigues online amb WordPress + Woocommence”, a càrrec d’Albert Calzada Ribalta, Diseñador y desenvolupador web freelance, especialitzat en la plataforma WordPress. Llicenciat en Dret i Graduat en Multimedia amb l’acreditació de qualitat Euro-Inf de la European Quality Assurance Network for Informatics Education.

Les inscripcions es poden formalitzar a www.ceivaldaran.org o a l’enllaç corresponent del web del Conselh Generau d’Aran www.aran.org, i també trucant al telf. 973 64 18 01. Totes les persones inscrites hauran de portar el DNI, NIE o fotocòpia del document.

Les càpsules formatives s’imparteixen al CEI Val d’Aran de Casau, Plaça Naua, 1, i estan organitzades pel mateix CEI Val d’Aran i el Conselh Generau d’Aran en col·laboració amb la Diputació de Lleida i GlobaLleida, amb el suport del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, Catalunya Emprèn i el Fons Social Europeu.

Al web del CEI Val d’Aran hi podreu trobar tota la informació de les formacions previstes per aquest any 2018. www.ceivaldaran.org