Contracte de pràctiques remunerades a través del programa Garantia Juvenil

Sis joves aranesos s’han incorporat aquest mes de novembre a l’estructura del Conselh Generau d’Aran mitjançant un contracte de pràctiques remunerades de 6 mesos de durada després d’haver-se acollit al programa de la Garantia Juvenil.

El nois i noies s’han incorporat als departaments de Secretaria, relacionat amb tasques de la implementació de l’Administració electrònica; Medi Ambient i Gestió de Residus; Arxiu Generau d’Aran; Museus de la Val d’Aran; i Serveis Tècnics.

A través dels programes de la Garantia Juvenil, el Conselh Generau d’Aran ha contractat 14 joves els tres últims anys, tal com ha explicat la consellera de Turisme i Desenvolupament Econòmic d’Aran, Anna Díaz. Díaz, ha explicat també que des del Conselh Generau d’Aran s’ha treballat intensament durant aquest temps juntament amb els responsables de la Garantia Juvenil de la Generalitat de Catalunya, per a què els joves aranesos cada cop coneguin més totes les possibilitats que els ofereixen aquests programes i se’n puguin beneficiar.

Aquesta és una oportunitat perquè aquests joves segueixin formant-se en els camps professionals directament relacionats amb les seves titulacions acadèmiques ja que els serà útil a l’hora d’adquirir experiència.

La Garantia Juvenil és una iniciativa europea d’ocupació per reduir l’atur juvenil, impulsada a Catalunya a través del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC), i a la Val d’Aran en col·laboració amb el Conselh Generau d’Aran a través del Departament de Joenessa.

Per accedir als programes de la Garantia Juvenil cal tenir entre 16 i 29 anys, i complir els requisits següents http://garantiajuvenil.gencat.cat/ca/que-es-garantia-juvenil/Requisits/

Per a més informació http://garantiajuvenil.gencat.cat/ca/inici/

Info i foto: Conselh Generau d’Aran