Finau de campanha en Vielha

FINAU DE CAMPANHA EN VIELHA

Damb un plen totau, era Audiovisuau de Vielha acuelhec eth darrèr acte de campanha de Convergència i Unió ena Val d’Aran.

Er acte compdèc damb era participacion de Carlos Barrera, Síndic d’Aran, d’Alex Moga, Alcalde de Vielha e MIjaran e candidat de CiU per Lleida as eleccions ath Parlament de Catalunya deth pròplèu dimenge dia 25 de noveme e LLuis Recoder, actuau Conselhèr de “Territori i Sostenibilitat” dera Generalitat de Catalunya.

Alex Moga, remerquèc sustot er hèt de qu’era sua responsabilitat coma Alcalde de Vielha e Mijaran ei peth dessús de tot, tot e es rumors que circulen sus aguest ahèr, e qu’ei totaument conscient de qu’eth trabalh a compdar d’ara serà doble, mès non per aquerò mens efectiu, ath contrari, qu’en Parlament de Catalunya i age un Deputat Aranés, ei ua grana oportunitat entà poder trabalhar mès e melhor, tath municipi de Vielha e Mijaran e entara Val d’Aran.

Pera sua part eth Conselhèr Recoder, reiterèc era contunhacion deth totau supòrt deth govèrn d’Artur Mas ath govèrn d’Aran e per tant ath pòble aranés, remercant era singularitat lingüística, sociau, culturau e administratiua coma un ben a potenciar ath dauant deth pòble catalan.

Recoder, inicièc era su visita ara Val d’Aran damb era assistència ath mercat de Vielha a on i auie plaçada ua parada de CiU, entà contunhar visitant desparières òbres e trabalhs que s’amien entà dauant en territòri aranés: Glèisa de Sant Joan d’arres, Plaça Corralets e Plaça Sant Orènç de Vielha, desdoblament dera C-28 entr Vielha e Baquèira, e modificacions deth Plan Director Urbanistic e que depenen dirèctament deth sòn departament.

Ena sua participacion, Carlos Barrera Síndic d’Aran, remerquèc era importància de que toti es aranesi e araneses héssen a valer eth son dret a vòt eth dimenge dia 25 de noveme, damb eth convenciment de qu’era melhor opcion entà nosati ei Convergència i Unió.

 

FINAL DE CAMPANYA A VIELHA

Amb un ple total, Era Audiovisuau de Vielha va acollir l’últim acte de campanya de Convergència i Unió a la Val d’Aran.
L’acte comptà amb la participació de Carlos Barrera, Síndic d’Aran, d’Alex Moga Alcalde de Vielha e Mijaran i candidat de CiU a les eleccions al Parlament de Catalunya del proper diumenge, i de Lluís Recoder, actual conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.

Alex Moga destacà per davant de tot el fet de que la seva responsabilitat com Alcalde de Vielha e Mijaran està per sobre de tot, tot i els comentaris que hi hagi pogut haver al respecte, i que és totalment conscient de que el treball a partir d’ara serà doble, però no per això menys efectiu, al contrari, que al Parlament de Catalunya hi hagi un Diputat Aranès, és una gran oportunitat per poder treballar més i millor, pel municipi de Vielha e Mijaran i per Aran.

Per la seva part, el Conseller Recoder, reiterà la continuació del suport total del govern d’Artur Más al govern d’Aran i per tant al poble aranès, destacant la singularitat lingüística, social, cultural i administrativa com un bé a potenciar al davant del poble català.

Recoder inicià la seva visita a la Val d’Aran amb l’assistència al mercat de Vielha per visitar la parada de CiU, i continuar després visitant diferents obres i actuacions que s’estan fent al territori: Església de Sant Joan d’Arres, Plaça Corralets i Plaça Sant Orenç de Vielha, desdoblament de la C-28 entre Vielha i Baqueira i la modificació del Pla Director Urbanístic, i que depenen directament del seu departament.

En la seva participació, Carlos Barrera, Síndic d’Aran destacà la importància de que tots els aranesos i araneses exerceixin el seu dret al vot el proper diumenge dia 25 de novembre, amb el convenciment de que la millor opció és Convergència i Unió.

 

FINAL DE CAMPAÑA EN VIELHA

Con un lleno total, era Audiovisuau de Vielha acogió el último acto de campaña de Convergència i Unió en la Val d’Aran.
El acto contó con la participación de Carlos Barrera, Síndic d’Aran, de Alex Moga Alcalde de Vielha e Mijaran y candidato de CiU por Lleida a las elecciones al Parlament de Catalunya del próximo domingo, y Lluis Recoder, actual Conseller de “Territori i Sostenibilitat” de la Generalitat de Catalunya.

Alex Moga destacó ante todo el hecho de que su responsabilidad como Alcalde de Vielha e Mijaran está por encima de todo, a pesar de los rumores que hayan podido circular al respecto, y que es totalmente consciente de que el trabajo a partir de ahora será doble, pero no por ello menos efectivo, al contrario, que el Parlament de Catalunya tenga un Diputado Aranés es una gran oportunidad para poder trabajar más y mejor, si cabe, por el municipio de Vielha e Mijaran y por la Val d’Aran..

Por su parte el conseller Recoder, reiteró la continuación del total apoyo del gobierno de Artur Mas al gobierno de aran, y por lo tanto al pueblo aranés, destacando la singularidad lingüística, social, cultural y administrativa como un bien a potenciar ante el pueblo catalán.

Recoder inició su visita a la Val d’Aran con la asistencia al mercado de Vielha donde CiU había instalado una parada, para visitar durante el resto del día diferentes obras y actuaciones que se están realizando en el territorio aranés: Iglesia de Sant Joan de Arres, Plaza Corralets y Plaza Sant Orenç de Vielha, Desdoblamiento de la C-28 entre Vielha y Baqueira, Modificaciones del Plan director Urbanístico, entre otras y que dependen directamente de su departamento

Durante su participación, Carlos Barrera y Síndic d’Aran, resaltó la importancia de que todos los araneses y aranesas ejercieran su derecho al voto el próximo domingo día 25 de noviembre, con el convencimiento de que la mejor opción para nosotros es Convergència i Unió.