Inscripcions obertes per a la 39a. Marxa Beret que es disputarà els dies 3 i 4 de febrer.

Els dies 3 i 4 de febrer es celebrarà una nova edició de la Marxa Beret que ja arriba a la seva 39a., éssent la prova popular per excel.lència de l’esquí de fons i una de les més consolidades.

La 39a edició de la Marxa Beret tornarà a comptar aquest any amb participants procedents d’arreu d’Europa. Les inscripcions per a la prova van a bon ritme i ja compten amb la participació de cent esquiadors noruecs i vint-i-cinc italians entre els inscrits internacionals, el que fa preveure que un any més s’assolirà la xifra de més de 1.000 inscripcions.

La Marxa Beret 2018 vol mantenir el seu caràcter popular i convertir-se un any més en la gran festa de l’esquí nòrdic. Per això, els organitzadors, Conselh Generau d’Aran, Baqueira Beret i l’Ajuntament de Naut Aran, proposen tota una sèrie d’esdeveniments paral·lels a la Marxa Beret, entre els quals s’hi compta l’espectacular Sprint Salomon que es disputarà el dia 3 de febrer, amb l’objectiu que tots els participants i seguidors de la 39a Marxa Beret gaudeixin d’un agradable cap de setmana a la Val d’Aran.

El diumenge 4 de febrer es disputarà al Pla de Beret la Marxa Beret a partir de les 10.00 hores, amb els traçats de 42, 21 i 10 quilòmetres.

La prova, segueix dins del Circuit de Curses Populars d’esquí de fons (categoria ML) de la Federació Internacional d’Esquí (FIS) i des de l’any passat forma part del calendari de la Copa Espanya de la Reial Federació Espanyola d’Esports d’Hivern (RFEDI).

Més informació i inscripcions en el web  www.marxaberet.com . Cal destacar que tots aquells que s’inscriguin abans del 15 de gener de 2018 gaudiran d’una tarifa més reduïda. Les inscripcions presencials tindran lloc a la Casa d’Acollida a Salardú el dissabte dia 3