La Val d’Ara present per primera vegada a la fira internacional de turisme de negocis, EIBTM 2012

L’objectiu és atreure l’interès dels agents turístics especialitzats amb conceptes com l’entorn natural i les ofertes de benestar que pot oferir la Val d’Aran
Per primera vegada, Torisme Val d’Aran estarà present a la fira internacional EIBTM que tindrà lloc a la Fira Barcelona Gran Via fins el 29 de Novembre de 2012. L’EIBTM és l’esdeveniment capdavanter mundial pel turisme de negocis. Un any més es celebra a la ciutat de Barcelona i reunirà durant 3 dies seguits a més de 14.200 professionals del sector dels esdeveniments i turisme de negocis.
Torisme Val d’Aran s’ubicarà a la zona del Catalunya Convention Bureau i disposarà d’una taula de treball on es citaran expositors i convidats amb l’objectiu de reforçar la destinació “Val d’Aran” com a lloc excepcional per al turisme de negocis. Entre els convidats cal destacar agents turístics procedents d’Argentina, Estats Units, Polònia, Regne Unit, Bèlgica i Suècia. Tots ells han mostrat el seu interès per conèixer el territori.
“La creació d’Aran Convention Bureu, la plataforma de Torisme Val d’Aran per incentivar el turisme de negocis, és l’aposta més avantguardista que ha fet recentment aquesta institució” afirma la Conselhèra de Torisme, Comèrç i Consum, Anna Díaz. “Molts dels hotels de la vall tenen sales de convencions per a diferents tipus d’esdeveniments i equipades amb les tecnologies més punteres, i se sumen a altres sales d’àmbit públic. L’entorn natural i les ofertes de benestar aporten la resta d’elements necessaris per transformar els negocis en un plaer que trenca amb el vell tòpic de no barrejar negocis amb plaers” puntualitza Anna Díaz.
 
La jornada de treball a Barcelona comptarà també amb la presencia d’empresaris de la Val d’Aran que han estat convidats per Torisme Val d’Aran per a exposar els seus productes. En aquesta ocasió hi participaran les empreses Tuc Blanc, Vall de Neu; Alps; Naut Viatges; Evalia, Copos Events i Aran Mushing.
 
D’altra banda, Torisme val d’Aran lliurarà USB personalitzats als agents turístics amb el catàleg de serveis traduït al castellà, anglès i francès amb informació detallada de més de 50 empreses de la val.
La fira EIBTM 2012 reuneix un perfil de visitant com executius responsables de l’organització de viatges de negocis, congressos, conferencies i esdeveniments