L’Ajuntament de Vielha e Mijaran signa un conveni amb les EEMMDD per tal de seguir donant suport a la reactivació social i econòmica dels pobles

El govern municipal de l’Ajuntament de Vielha e Mijaran, a través del seu Alcalde, Àlex Moga, ha signat uns convenis de col·laboració amb les EEMMDD de Gausac, Vilac i Arròs e Vila.
La signatura d’aquestos convenis s’emmarca en l’objectiu de donar suport a les iniciatives de les EEMMDD del municipi que aposten per la dinamització social i la reactivació econòmica dels pobles i del municipi.
Al conveni signat amb la EEMMDD de Gausac, l’Ajuntament transfereix a l’entitat un total de 30.000 € per donar suport a la inversió realitzada a la piscina del poble.
El conveni signat amb la EMD de Vilac, s’emmarca en la potenciació cultural i social dels pobles, i amb aquest es col·labora en la I Trobada de Campaners que es va realitzar al juliol i on Vilac va esdevenir un referent.
El conveni signat amb la EMD d’Arròs e Vila, dona suport a una activitat cultural que situa Arròs com a referència durant els dies de la seva celebració.