Reunió del Síndic d’Aran, Carlos Barrera, amb les associacions de muntanyencs al Museu Colet de Barcelona

El dijous 24 de maig, el Sindic d’Aran Carlos Barrera, es va reunir amb les associacions de muntanyencs, clubs, alpinistes i persones que a tall individual estimen l’esport i la muntanya, al Museu Colet Centre d’Estudis de l’Esport de Barcelona.
Aquesta és la tercera trobada que com Sindic d’Aran, Carlos Barrera, manté amb els representants d’aquestes associacions, sempre en el marc del Museu Colet. Les anteriors trobades, es van produïr en les legislatures en que Barrera va ser Sindic d’Aran.
La primera trobada, va coincidir amb la cessió al Conselh Generau d’Aran per part de la companyia elèctrica ENDESA, de la titularitat dels refugis de Colomers, Restanca i Saboredo. Durant la trobada es va abordar el fet que el C.G.A., mantindria l’homogeneitat de preus respecte a la resta de refugis de Catalunya, per als usuaris federats catalans, espanyols i internacionals.
La segona de les trobades va servir per analitzar la compatibilitat de l’activitat de la pràctica del senderisme amb la reintroducció de l’òs al Pirineu.
Aquesta tercera reunió, s’ha centrat en anatilzar l’oferta i els projectes de futur de la Val d’Aran, en relació a la pràctica de l’esport i l’activitat de muntanya.
La trobada, va comptar amb el suport de la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, es va celebrar a la a la seu del Museu Colet (carrer de Buenos Aires, 56-58) de Barcelona.